Домофонни системи

ЦЕНИ

Домофони с красив и модерен дизайн, чрез който имате възможност да контролирате или да ограничите достъпа на външни лица до Вашия вход, апартамент, къща, офис или производство.

С помощта на двупосочна аудио връзка от позвъняващия до съответния абонат, Вие имате възможност да контролирате човекопотока във вашата жилищна сграда.

Посредством ел насрещник Вие имате възможност да контролирате входната врата от разстояние /дистанционно/. Задействането става чрез натискане на бутона за отваряне от домофона. Нашите домофонни системи разполагат с фабрично монтирано реле в домофонната централа, чрез което с едно натискане от домофона, ел насрещника отваря вратата в продължение на 5 сек.

При видеодомофоните вие имате възможност да видите позвъняващия с добра картина, образ и избор на екран - черно/бял или цветен.

Контрол на достъп

Системите за контрол на достъпа осигуряват централизирано управление за входове, помещения, сгради, асансьори и др. Ние предлагаме контактни четци с формата на ключодържател. Използването на система за контрол на достъп е практично за входове с голям брой апартаменти, където човекопотокът е голям и има риск от натоварване на входната брава и честата й смяна.

Също така, ако имате желание да контролирате достъпа и използването на асансьора във Вашия вход, предлагаме и контрол на достъпа за асансьори.

  • Домофони
  • Видеодомофони
  • Входно звънчеви табла в 5 цвята в зависимост от фасадата на вашата сграда
  • Домофонни централи с различни фукнции
  • Портиерски домофони
  • КИТ еднофамилни видеодомофони